Dagens

Dagens duktiga: Jag har tvättat fem maskiner tvätt, strykit upp gardiner (nuförtiden syr man inte upp gardiner, utan stryker upp de!), handlat, lagat fyra olika maträtter (middag idag + 8 matlådor!), gjort livsmedelshygiensläxa och ekonomiläxa (utom sista uppgiften som jag inte fattade ett jota utav). Nu. Är. Jag. Trött.

Dagens fail: Hissen stannar för att en tjej ska gå på och jag går automatiskt ut för att jag tror jag är längst ner fast att jag är på tredje våningen. Det är andra gången det händer sen jag flyttat hit och det har varit samma tjej som gått på i hissen båda gångerna! Haha, pinsamt, men roligt med en "hisskompis"!

Dagens läskiga: Tanten som bor längre bort. Hon skulle kunna va med i en skräckfilm och skrämma vem som helst med sitt utseende. Låter kanske taskigt, men så är det! Dessutom va hon min tvättkompis idag och hon pratade massor med sig själv och var allmänt skum.

Dagens roliga: Ett gäng pojkar går ner för trapporna och vid den sista trappan studsar den ena pojken ner en boll och precis då kommer jag ut ur hissen och går åt det hållet. Blev en tiopoängare, den träffade mig rätt i nyllet! Pojken blev nog mer chockad än jag och fick ett hysteriskt skrattanfall när jag gick där ifrån. Jag skrattade också, i smyg!

Dagens bästa köp: En brandvarnare!! Har blivit jättenojig på senaste tiden (speciellt då jag tror att det brann i en bostadsrätt längre bort i veckan) och har upptäckt att det inte finns någon brandvarnare här. Nu finns det!!

Dagens svåra beslut: Vara snäll och ställa upp i ett nyhetsreportage ( i TV!!) eller inte. Har redan sagt ifrån men chefredaktören vill väldigt gärna att jag ska tänka om en gång till. Hmm..

Dagens skönaste: Sätta ner röven i soffan och stanna där till läggdags!!

Dagens fundering: Jag älskar det här med gatumusikanter. Fine, de som bara spelar för att dra in pengar och som spelar på dragspel osv kanske är aningens irriterande ibland. Men i fredags gick jag genom en tunnel och det stod två killar som spelade gitarr och sen tjej som sällskap och de hade sådan energi. Det kanske stod max 2 pers och lyssnade på de, men de brann verkligen för det. Jag saktade in och gav de ett stort leende (hade ju precis köpt biljetter hem av den snälla damen och var på toppenhumör!). Nu efteråt ångrar jag att jag inte stannade till och visade min uppskattning. Deras version av den här låten va kanon!!

Dagens låt: Ger mig en speciell känsla i magen och särskilda minnen dyker upp.



Dagens sista: Hejdå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0